"No todos los días haces un sold out de todos tus shows", dice Floor Jansen en su cuenta de Instagram refiriéndose a su gira solista en Europa.


La holandesa no dudó en celebrar destapando un champán y mostrándose muy alegre que sus 10 conciertos están agotados en menos de 24 horas, incluso su show extra en Amsterdam.

Recordemos que Floor Jansen cantó una canción en español con un tono parecido a la de Nightiwsh (clic acá para ver el video) y su gira será en esa onda.

Te puede interesar: Inauguran salón de la Fama de la música finesa y Nightwish es el primer invitado (+FOTO)


IK SLUIT TOUR OP 24 MAART AF MET GROOTSTE SOLOCONCERT TOT NU TOE IN @afaslive 🤩🤩⠀ Ik geef op dinsdag 24 maart een extra soloconcert in AFAS Live. Alle eerder aangekondigde shows verkochten al in een razend tempo uit. Als afsluiter van mijn tour geef ik daarom mijn grootste soloconcert tot nu toe in AFAS Live – dit is jullie de laatste kans om mij solo te zien in 2020. Special guest tijdens deze avond is @henkpoort. De kaartverkoop voor het concert is gestart via Ticketmaster.🥰 ⠀ TICKETS IN BIO!! ⬅️⬅️⬅️⠀ ⠀ "Wat een klapper op de vuurpijl is het om de laatste show van mijn eerste solo tour ooit te houden in AFAS Live! De tiende show, wat ben ik trots dat ik dit kan aankondigen!❤️⠀ ⠀ Ik heb een persoonlijk verleden met deze plek. Hier had ik mijn allereerste Nederlandse show met #Nightwish. Het was toen lang wachten voordat ik met hen in Nederland kon spelen, en we speelden niet 1 avond maar gewoon 2 avonden achter elkaar de hele tent vol! Ik zal dit nooit vergeten en zal die prachtige herinneringen meenemen als ik mijn eigen show voor jullie kom brengen.⠀ ⠀ Na deze bijzondere avond begint mijn avontuur met Nightwish, want in april komt ons nieuwe album en we gaan op wereldtour. Deze show in AFAS Live wordt de laatste, tot een volgende mogelijkheid om solo terug te komen zich aandient. Maar daar zal wat tijd over heen gaan. Ik hoop je daarom te zien in Amsterdam, op 24 maart 2020!"⠀ ⠀ Special guest tijdens deze tour is Henk Poort. Ook hij nam dit jaar deel aan De Beste Zangers. Zo zong hij voor Floor Jansen het nummer The Sound of Silence van Disturbed, maar nam hij met net zoveel gemak Despacito (Luis Fonsi) en Your Man (Josh Turner) voor zijn rekening. Samen met Floor zong hij een indrukwekkende versie van Phantom of the Opera. Henk bewees hiermee een ontzettend veelzijdige zanger te zijn die, net als Floor, grote indruk maakte op de kijkers.⠀ ⠀ Op 23 en 24 november 2020 staat Floor Jansen met #Nightwish in @ziggodome Amsterdam. Meer info over deze concerten is te vinden op mojo.nl/nightwish #floorjansen #solo #tour #final
Una publicación compartida de Floor Jansen (@floor_jansen_official) el
Con tecnología de Blogger.